ජුනි 3, 2020
අවශ්ය ද්රව්ය
* රුලං ග්රෑම් 150 ක්
* ටින්කිරි ටින් 1/2 ක්
*අවශ්ය නම් පමණක් සීනි
(එතරම් පැණි රස අවශ්ය නොවේ නම් සීනි නොදමන්න .)
* රසවත් කිරීමට වැනිලා,
වියළි මිදි සහ කජු ටිකක්
* වතුර කෝප්ප 02 ක්
සාදන ක්රමය
* පළමුවෙන්ම රුලං ටික යාන්තමින් බැදගන්න.
* ඉන්පසුව මේ බැදගත් රුලං ටික බඳුනකට දමා එයට වතුර කෝප්ප දෙකක් ද දමා ළිප තබා හැඳී ගාන්න .
* රුලං ටික උතුරාගෙන එනවිට ටින්කිරි ටික එකතු කරන්න . අවශ්ය නම් සීනි ද එකතුකර හැඳී ගාන්න .
* එයටම වැනිලා, වියළි මිදි සහ කජු කලවම් කරන්න. (කජු සහ වියළි මිදිවලින් කොටසක් සැරසීමට තබාගන්න.)
* දැන් ළිපෙන් බා ගත් රුලං ටික බඳුනකට දමා ඉතිරි කජු සහ වියළි මිදි වලින් සරසා ශීතකරණයේ තබන්න.
2020/06/03 තරුණි පුවත්පත බලන්න.
No comments:
Post a Comment